0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Gylint 2X Защитно фолио за екрана на Lenovo Legion Y700 - Закалено Стъкло Твърдост 9H, Устойчиво на надраскване, Без Мехурчета, Защитен слой от Закалено Стъкло за Lenovo Legion Y700 8,8 инч?

Gylint 2X Защитно фолио за екрана на Lenovo Legion Y700 - Закалено Стъкло Твърдост 9H, Устойчиво на надраскване, Без Мехурчета,

BGN 25.50
Налично

Продукти

Защитно фолио от закалено стъкло твърдост 9 H с дуговым дизайн 25 D предпазва от счупване на екрана на вашия телефон, драскотина от нож, ключове и ежедневни теми.Високо-чувствителен сензорен екран осигурява плавна и бърза работа на телефона си. Защитно стъкло от пот и на остатъци на масла от пръстови отпечатъци.Закалено стъкло точна лазерно рязане с полирани заоблени ръбове. Яснота на изображението във формат HD на 99,99% и на точността на работа на сензорния екран.Високо-чувствителен сензорен екран осигурява плавна и бърза работа на телефона си. Защитно стъкло от пот и на остатъци на масла от пръстови отпечатъци. [Лесен монтаж] : Не съдържа мехурчета и е удобно за затваряне, така че лесно да се установи.Защитно фолио за екрана Gylint 2 X Lenovo Legion Y700 - Закалено стъкло Твърдост 9 H, устойчиво на надраскване, без мехурчета, защитен слой от закалено стъкло за Lenovo Legion Y700 8,8 инча.

Свойства

Най-добри оферти в категория