0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Универсална Скоба на Притежателя на Телефона, Самоклеящийся Кола, телефон За Закрепване върху таблото, Авто Лепкава Навигация Скоба с Регулируема Ширина, на Прите?

Универсална Скоба на Притежателя на Телефона, Самоклеящийся Кола, телефон За Закрепване върху таблото, Авто Лепкава Навигация

BGN 9.09
Налично

Продукти

✅【Надежден материал】 Тези титуляри-организаторите за мобилни телефони са изработени от ABS-пластмаса, трайни и трайни, не е лесно изчезват или губят формата си, могат да се използват в продължение на дълъг период от време и са съвместими с повечето смартфони ✅【Регулируема закопчалка за мобилен телефон】Височина може да се регулира произволно, а мобилният телефон може да се постави хоризонтално или вертикално.Не само за телефон, но и за всяко друго електронно устройство!. ✅【Широкото използване на】 В допълнение към вътрешната част на колата, можете да монтирате на стена за мобилен телефон stick в спалнята, банята, кухнята, хола и навсякъде другаде, където трябва да се поправи мобилен телефон, по всяко време и на всяко място, за да вземе мобилния си телефон. ✅【Лесна употреба】 Просто да поставите телефон, кола телефона автоматично улавя телефон под действието на силата на тежестта и осигурява лекота на управление. ✅【Не се отразява на зареждането на】 Оставете положение зарядно дупки, това няма да се отрази на зареждане и по време на употреба.Съвместим с повечето смартфони. ✅【Надежден материал】 Тези титуляри-организаторите за мобилни телефони са изработени от ABS-пластмаса, трайни и трайни, не е лесно изчезват или губят формата си, могат да се използват в продължение на дълъг период от време и са съвместими с повечето смартфони. ✅【Регулируема закопчалка за мобилен телефон】Височина може да се регулира произволно, а мобилният телефон може да се постави хоризонтално или вертикално.Не само за телефон, но и за всяко друго електронно устройство!. ✅【Широкото използване на】 В допълнение към вътрешната част на колата, можете да монтирате на стена за мобилен телефон stick в спалнята, банята, кухнята, хола и навсякъде другаде, където трябва да се поправи мобилен телефон, по всяко време и на всяко място, за да вземе мобилния си телефон. ✅【Лесна употреба】 Просто да поставите телефон, кола телефона автоматично улавя телефон под действието на силата на тежестта и осигурява лекота на управление. ✅【Не се отразява на зареждането на】 Оставете положение зарядно дупки, това няма да се отрази на зареждане и по време на употреба.

Свойства

Най-добри оферти в категория