0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Cabilock Закачалка За сушене на дрехи Закачалка за сушене на дрехи 1бр Закачалка Пластмасова Кукла Синята Многофункционална Сушилня За Възглавници Играчка Плюшен Суш?

Cabilock Закачалка За сушене на дрехи Закачалка за сушене на дрехи 1бр Закачалка Пластмасова Кукла Синята Многофункционална

BGN 4.06
Налично

Продукти

Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Тя може да се използва за шал, вратовръзка, чорапи и т., Предназначени за сушене, възглавници, кукли, играчки и така нататък.Изработен е от висококачествена пластмаса и практични.Креативен дизайн, регулируема, удобен за използване.Осъществяване на списък 1 х простор Особености - Материал : пластмаса. -дизайн, регулируема, удобен за използване. - Изработен е от висококачествени пластмасови материали и практични. - Предназначена за сушене на възглавници, кукли, играчки и така нататък. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Тя може да се използва за шал, вратовръзка, чорапи и т. - Също така подходящ за съхранение, не заема място. - Размер : около.5 x 24,5 x 1 виж Информация за този продукт, Произведен от висококачествена пластмаса и практични.Предназначени за сушене, възглавници, кукли, играчки и така нататък.Удобен за използване.Този обект представлява една сушилня.Благодарение на дизайн, поставка за закачалки удобен и е с регулируем размер.

Свойства

Най-добри оферти в категория