0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
GPS тракер в реално време за превозни средства, собственост на багаж, деца, кучета, мотоциклети. GPS Устройство за проследяване на автомобили 4G LTE. Водоустойчив Малки Т?

GPS тракер в реално време за превозни средства, собственост на багаж, деца, кучета, мотоциклети. GPS Устройство за проследяване

BGN 3.33
Налично

Продукти

Зареждане на устройството - използвайте приложения кабелСъздаване на акаунт.Изберете своя тарифен план - достъпни месечни и годишни опция.ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ И настройка - Включва вградена СИМ-картата, готови за проследяване директно от кутията!Сканирайте QR кода, за да изтеглите нашето приложение Super Tracker с Google Map, съвместим с повечето устройства на Android и Apple.ПРОСЛЕДЯВАНЕ на GPS В реално време - с помощта на сателитна технология 4 G обмен на данни за местоположението, с неограничен обхват в цялата страна.Поддръжка на текстови сигнали, геозонирование, проследяване на местоположението на превозното средство, историческо възпроизвеждане на отчети.ЗАЩИТЕТЕ СВОЯТА ЛЮБОВ И СОБСТВЕНОСТ - присматривайте за вашето дете, куче, котка или възрастните хора.Бързо се реагира за кражба на кола, велосипед, мотоциклет, раници или багаж.Лек И издръжлив - Ультракомпактный дизайн от линия на съвсем малък позволява лесно пренасяне и удобно поставяне на тракера към раница или врата за домашни любимци.Водоустойчив по стандарт IP67 и лесно plug-in hybrid с помощта на зарядно устройство с магнитно капаче. Гаранция 1 година И по-ниска месечна такса - 18,99 долара на месец - 10% отстъпка за 3 месеца, двугодишно отстъпка 20%, а годишната отстъпка 35%.Сертифициран от FCC модул - покритие за САЩ и Канада.Следете че и когато пожелаете, от леки автомобили, микробуси и камиони до мотоциклети и велосипеди, ремаркета, трактори и нефтени платформи.И всичко, което е между тях, дори раницата си и багажа.Започнете проследяване в 3 лесни стъпки.

Свойства

Най-добри оферти в категория