0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Zerodeko Настолна Поставка 2 бр. Сушилня за Чаши, Куки за Чаши, Органайзер за Източване, Поставка за Чаши, Дърво, Държач за Чаши, Поставка за Чаши, Тава за Източване на Чаш?

Zerodeko Настолна Поставка 2 бр. Сушилня за Чаши, Куки за Чаши, Органайзер за Източване, Поставка за Чаши, Дърво, Държач за

BGN 2.00
Налично

Продукти

желязоТази поставка за чинии, изработени от здрав и защитен железен материал, лесен и деликатен, удобен за използване.Дисплеят е с проста конструкция, малко тегло, лесен и модерен дизайн, може да отговори на вашите различни нужди. дисплей за чаени чаши и блюдец също така е в състояние да отговори на вашите нужди в ежедневната им употреба и съвместното използване.Избор на подаръци за любимия човек, приятелите, семейството, съседи, колеги или други хора на housewarming.Атрактивен дизайн, ще създаде красива линия на природа и ще направят стаята по-забавно и по-топло.Тази поставка за чинии, изработени от здрав и защитен железен материал, лесен и деликатен, удобен за използване.Дисплеят е с проста конструкция, малко тегло, лесен и модерен дизайн, може да отговори на вашите различни нужди. дисплей за чаени чаши и блюдец също така е в състояние да отговори на вашите нужди в ежедневната им употреба и съвместното използване.Избор на подаръци за любимия човек, приятелите, семейството, съседи, колеги или други хора на housewarming.Атрактивен дизайн, ще създаде красива линия на природа и ще направят стаята по-забавно и по-топло.Описаниеwanna купи практично Сушилня за чаши?А ето и нашата Сушилня за чаши, която можете да изберете.Проста конструкция и дизайн помага да я направи лесна за използване.Изработен е от железен материал, здрав и издръжлив на употреба.Характеристики - Цвят : златист - Материал : желязо - Размер : 19,00 X13,00 X7,00 см 7,47 X5,11 X2,75 инча - Тази поставка за чинии, изработени от здрав и защитен железен материал, проста и деликатна, удобна за употреба. - за показване на чаени чаши и блюдец, също способни да отговарят на вашите ежедневни нужди за използване и споделяне.- Дисплей е лесен за дизайн, лесен за тегло, лесен и модерен дизайн, може да отговори на вашите различни нужди.- Атрактивен дизайн, ще създаде красива линия на природа и ще направят стаята по-забавно и по-топло.- Избор на подаръци за любимия човек, приятели, роднини, съседи, колеги или други хора на housewarming.Пратката включва 2 подложки за чаши.

Свойства

Най-добри оферти в категория