0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
PCFORM 1000 W Инструмент за Премахване на Автомобилни Вдлъбнатини, Инструменти за Безболезнено Премахване на Нагревателя за купето на Автомобил, за Премахване на Вдлъб?

PCFORM 1000 W Инструмент за Премахване на Автомобилни Вдлъбнатини, Инструменти за Безболезнено Премахване на Нагревателя

BGN 3.00
Налично

Продукти

❤【Комплект за ремонт на вдлъбнатини】 : Е система за калибриране на магнитната индукция hot box серията PDR (премахване на вдлъбнатини без боя), което може бързо и чисто изтривате вдлъбнатини, дръжки на етикети и други леки и меки вдлъбнатини в колата ❤【Точност ръководят контрол】 : време на отопление настройка на мощността, цифрово управление на екран.С помощта на най-новото поколение на един чип технология на управление, той може да ви помогне точно да контролира вдлъбнатини и внимателно ремонт на автомобилна боя. ❤【Високо качество】 : Това е средство за премахване на вдлъбнатини изработено от неръждаема стомана, боядисана повърхност за защита, защита срещу окисление, сила и издръжливост.Се използва дебела тел от чиста мед с ниско съпротивление, с висока здравина и отлична устойчивост на топлина.Лесен за научаване и лесен за переноске. ❤【Бърз ремонт, без да се уврежда бои】 : Може да премахне меки вдлъбнатини върху метална повърхност в продължение на 30 секунди.Колкото по-близо до ядрото, толкова по-лесно да поправите пробив.Липсата на повреди боята на автомобила по време на реставрацията.Това е бърз, практичен и професионален инструмент за премахване на вдлъбнатини. ❤【Обхват】 Това е продукт, който може да елиминира повечето вдлъбнатини.Гладка вдлъбнатини на листовом метал, вдлъбнатини без ръбове, вдлъбнатини от градин и много други вдлъбнатини са идеални за автомобилни сервизи. ❤【Комплект за ремонт на вдлъбнатини】 : Е система за калибриране на магнитната индукция hot box серията PDR (премахване на вдлъбнатини без боя), което може бързо и чисто изтривате вдлъбнатини, дръжки на етикети и други леки и меки вдлъбнатини в колата. ❤【Точност ръководят контрол】 : време на отопление настройка на мощността, цифрово управление на екран.С помощта на най-новото поколение на един чип технология на управление, той може да ви помогне точно да контролира вдлъбнатини и внимателно ремонт на автомобилна боя. ❤【Високо качество】 : Това е средство за премахване на вдлъбнатини изработено от неръждаема стомана, боядисана повърхност за защита, защита срещу окисление, сила и издръжливост.Се използва дебела тел от чиста мед с ниско съпротивление, с висока здравина и отлична устойчивост на топлина.Лесен за научаване и лесен за переноске. ❤【Бърз ремонт, без да се уврежда бои】 : Може да премахне меки вдлъбнатини върху метална повърхност в продължение на 30 секунди.Колкото по-близо до ядрото, толкова по-лесно да поправите пробив.Липсата на повреди боята на автомобила по време на реставрацията.Това е бърз, практичен и професионален инструмент за премахване на вдлъбнатини.

Свойства

Най-добри оферти в категория