0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
ISOBU LILIANG - Охладител на въздуха за климатика, Безлопастные Фенове с няколко остриета, Кула Вентилатор с дистанционно управление, Безшумен Вентилатор Бързо охлаждан?

ISOBU LILIANG - Охладител на въздуха за климатика, Безлопастные Фенове с няколко остриета, Кула Вентилатор с дистанционно

BGN 0.33
Налично

Продукти

◆ Добре дошли в магазинПо време на промоцията в магазина действа на изгодна цена, моля да вземете вашата поръчка за пазаруване.Интелигентен дистанционно управление : дистанционно, 6 м дистанционно управление, не трябва да ставам. ултра-тих дизайн, комфорт през цялата нощ, насладете се на добър сън. ◆ Лесен за почистване : може да се избърсват директно, не е лесно да оставят прах. въздушен охладител е подходящ за всяко помещение. нашият продукт е вид патент за сертифициране.можете да бъдете сигурни за закупуване.; Ако имате голям брой поръчки, моля свържете се с нас по електронната поща, можете да се възползвате от отстъпка. ◆ Технология за умножаване на въздуха : Липсата на ножове, канали дисекция на въздуха, осигурява плавен въздушен поток, производителност испарительных охладители в 15 пъти по-висока, отколкото при вдишване на въздух, физическо охлаждане 0,4 ~ 0,8 ℃.; Пожелавам на вас и вашето семейство щастие и здраве. ◆ Подобрен филтър : Въздушен охладител премахва 99,95% вредни ультрадисперсных частици с размер до 0,1 микрон. улавя токсични отношение и миризми. почиства и охлажда през цялата година.купи с увереност.Когато стане горещо, да го включите и да се насладите на комфортна температура, създаване на вас и вашето семейство най-комфортни условия за живот. ◆ Спестете електроенергия : Безлопастные фенове консумират два пъти по-малко енергия от обикновените фенове, че много энергоэффективно. и това е стабилна производителност, дълготрайност повече.; Магазин процъфтява благодарение на вашето пристигане, ние ще удвоим нашите усилия, за да покажа по-добри продукти!. ◆ Добре дошли в магазин.По време на промоцията в магазина действа на изгодна цена, моля да вземете вашата поръчка за пазаруване.Интелигентен дистанционно управление : дистанционно, 6 м дистанционно управление, не трябва да ставам. ултра-тих дизайн, комфорт през цялата нощ, насладете се на добър сън. ◆ Лесен за почистване : може да се избърсват директно, не е лесно да оставят прах. въздушен охладител е подходящ за всяко помещение. нашият продукт е вид патент за сертифициране.можете да бъдете сигурни за закупуване.; Ако имате голям брой поръчки, моля свържете се с нас по електронната поща, можете да се възползвате от отстъпка. ◆ Технология за умножаване на въздуха : Липсата на ножове, канали дисекция на въздуха, осигурява плавен въздушен поток, производителност испарительных охладители в 15 пъти по-висока, отколкото при вдишване на въздух, физическо охлаждане 0,4 ~ 0,8 ℃.; Пожелавам на вас и вашето семейство щастие и здраве. ◆ Подобрен филтър : Въздушен охладител премахва 99,95% вредни ультрадисперсных частици с размер до 0,1 микрон. улавя токсични отношение и миризми. почиства и охлажда през цялата година.

Свойства

Най-добри оферти в категория