0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Кошници за бельо PetPhindU Сгъваема Чанта За дрехи, Сгъваема Кошница За дрехи Куха Пластмасова Преносима Кошница За Пазаруване Количка За Зеленчуци, Кошница за Дрехи Н?

Кошници за бельо PetPhindU Сгъваема Чанта За дрехи, Сгъваема Кошница За дрехи Куха Пластмасова Преносима Кошница За Пазаруване

BGN 1.33
Налично

Продукти

? Плат premium : Много голяма кошница за дрехи, е направена от материал от премиум-класВодонепроницаемое покритие в рамките на кошницата се запазва дрехите са сухи и улеснява почистването - просто избършете с влажна гъба или кърпа.Внимание : Не мийте коша за пране в перална машина.Покритие кошници за бельо не е устойчив към въздействието на пералната машина. ? РАЗМЕР : Нашата сгъваема кошница за дрехи е по-голяма капацитет и капацитет за дрехи за цялото семейство.Нашата сгъваема чанта за дрехи здрав.И имаме различни размери, можете да си изберете в зависимост от големината на семейството. ? Портативен сгъваем : сгъваема кутия за дрехи лесно се сгъва, за компактно съхранение.Кошници за бельо са идеални за домове, колежа, къмпинг, апартаменти, хотели и шопинг. ? Внимание на трайност : Висококачествен материал тъканната кошове за пране предотвратява разкъсване и преобръщане чанта за дрехи с дръжки.Високо качество на шевовете чанти-кошници за бельо държат химикалки винаги на точното място, не трябва да ги има. ? Гъвкавост, Преносими чанти за бельо със стилен дизайн, подходящи за всички възрасти, може да се побере в кабинета, дневната, на терасата и в офиса за съхранение на завивки, пуховых одеяла, пуловери, играчки, книги, cd-та и бельо.Организиране на пране ще направи вашето хостел, детска градина, апартамент, спалнята е по-привлекателна и ефективна.Кошница за дрехи, Сгъваема чанта за дрехи, Сгъваема кошница за дрехи куха Пластмасова преносима кошница за пазаруване Количка за зеленчуци, Кошница за дрехи Нощна подвесная кошница преносима сгъваема? Плат premium : Много голяма кошница за дрехи изработени от висококачествени материали.Водонепроницаемое покритие в рамките на кошницата се запазва дрехите са сухи и улеснява почистването - просто го избършете с влажна гъба или кърпа.Внимание : Не мийте коша за пране в перална машина.Покритие кошници за бельо не могат да издържат на въздействието на пералната машина.? РАЗМЕР : Нашата сгъваема кошница за дрехи е по-голяма капацитет и капацитет за дрехи за цялото семейство.Нашата сгъваема чанта за дрехи здрав.И имаме различни размери, можете да си изберете в зависимост от големината на семейството.

Свойства

Най-добри оферти в категория