0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
За опесъчаване корона, Инструмент за Чеп от сплав YG8 Широко приложение, под Формата на пламък HX1232 за Подслушване машини за Заваряване

За опесъчаване корона, Инструмент за Чеп от сплав YG8 Широко приложение, под Формата на пламък HX1232 за Подслушване машини

BGN 2.67
Налично

Продукти

За опесъчаване корона : за Опесъчаване накрайник с двойно нарязани във формата на пламък може да се използва за ефективно заваряване с метал и подслушване на каналиПрактическо приложение : Позволява да се прилагат в такива отрасли като производство на машини, авиацията, автомобилостроенето, корабостроенето и така нататък.Подобрена конструкция : диаметър джолан е 6 мм, диаметър на нож - 12 мм, дължина на острието - 32 мм, което е много полезно.Добър материал : След топлинна обработка от висок клас цементированный карбид YG8 притежава отлична трайност.Опростяване на работата : Безопасна и проста операция може в голяма степен да намалят разходите за труд, както и за подобряване на условията на труд.За опесъчаване корона : за Опесъчаване накрайник с двойно нарязани във формата на пламък може да се използва за ефективно заваряване с метал и подслушване на канали.Практическо приложение : Позволява да се прилагат в такива отрасли като производство на машини, авиацията, автомобилостроенето, корабостроенето и така нататък.Подобрена конструкция : диаметър джолан е 6 мм, диаметър на нож - 12 мм, дължина на острието - 32 мм, което е много полезно.Добър материал : След топлинна обработка от висок клас цементированный карбид YG8 притежава отлична трайност.Опростяване на работата : Безопасна и проста операция може в голяма степен да намалят разходите за труд, както и за подобряване на условията на труд. За опесъчаване корона : за Опесъчаване накрайник с двойно нарязани във формата на пламък може да се използва за ефективно заваряване с метал и подслушване на канали. Практическо приложение : позволява да се прилагат в такива отрасли като производство на машини, авиацията, автомобилостроенето, корабостроенето и така нататък. Подобрена конструкция : диаметър джолан е 6 мм, диаметър на нож - 12 мм, дължина на острието - 32 мм, което е много полезно. Добър материал : След термична обработка от висок клас цементированный карбид YG8 притежава отлична трайност. - Проста работа : безопасна и проста операция може в голяма степен да намалят разходите за труд, както и подобряване на работната среда.Параметри : Тип на продукта : Опесъчаване накрайник Материал изделия : сплав YG8 Модел на продукта : hx1232 Тип дюзи : Двойна Форма типа : За рязане на пламъка Диаметър джолан : прибл.

Свойства

Item Type:
Grinding Bit
Product Material:
YG8 Alloy
Product Model:
HX1232
Slot Type:
Double Cut
Cutter Shape:
Fire Flame
Cutter Shank Diameter:
Approx. 6mm / 0.24in
Cutter Diameter:
Approx. 12mm / 0.47in
Blade Length:
Approx. 32mm / 1.26in
Application:
Used in industrial sectors such as machinery, aviation, automotive, ship, chemical, craftsmanship, etc. 
Package List:
1 x Grinding Bit:
Note:
1. When the cemented carbide file is used on pneumatic or electric tools, the speed is generally 6000‑40000rpm, and the tool must be clamped.:
2. The cutting direction should move evenly from right to left, and reciprocating cutting cannot be performed like using a grinding wheel; be careful not to use excessive force (the pressure generally does not exceed 4 kg). :

Най-добри оферти в категория