0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Кабел BoxWave, който е съвместим с Dell Latitude 3320 (кабел от BoxWave) - Устройство за превключване на USB порт-C (2 комплекта), преносим ключодържател USB Type-C USB OTG за Dell Latitude 3320 - Шиферн?

Кабел BoxWave, който е съвместим с Dell Latitude 3320 (кабел от BoxWave) - Устройство за превключване на USB порт-C (2 комплекта),

BGN 6.91
Налично

Продукти

? [СЪВМЕСТИМ] Кабел Box Wave е Съвместима с Dell Latitude 3320 С помощта на универсален и стандартен протокол за USB Type-C OTG, Port Changer ПРЕВРЪЩА вашия USB порт Type-C в традиционен порт USB Type-А. Сега той е съвместим с вашата мишка, клавиатура, USB-карам или всеки друг стандарт, USB-устройство.Възможностите са безкрайни!. ? [КОМПАКТЕН] Тези малки портшезы имат дължина от само 1,25 инча, идеален за пътуване и лесно съхранение!. ? [ПРЕНОСИМИ] Компактен размер преносимо устройство в комбинация с универсален USB порт и допълнителен монтиране на ремешке (включени в комплекта) го правят идеален спътник за пътуване!. ✌ [ДВЕ е по-ДОБРЕ, отколкото ЕДИН] Ние знаем колко неприятно може да се загуби важна инвестиция за вашите устройства!Ето защо, този продукт се предлага в опаковки от по ДВЕ парчета, че никога не сте го пропуснали, когато той ви е най-необходим.Споделете един от тях с приятеля си или се оставят за черни дни. ? ? [ПРЕНОС на ДАННИ] С помощта на обикновен plug-in, можете да прехвърляте ДАННИ с флаш устройство, компютър или какъвто и USB-съвместими устройства за вашия Latitude 3320!. ? [СЪВМЕСТИМОСТ] Кабел Box Wave е съвместима с Dell Latitude 3320. С помощта на универсален и стандартен протокол за USB Type-C OTG, Port Changer ПРЕВРЪЩА вашия USB порт Type-C в традиционен порт USB Type-А. Сега той е съвместим с вашата мишка, клавиатура, USB-карам или всеки друг стандарт, USB-устройство.Възможностите са безкрайни!. ? [КОМПАКТЕН] Тези малки портшезы имат дължина от само 1,25 инча, идеален за пътуване и лесно съхранение!. ? [ПРЕНОСИМИ] Компактен размер преносимо устройство в комбинация с универсален USB порт и допълнителен монтиране на ремешке (включени в комплекта) го правят идеален спътник за пътуване!. ✌ [ДВЕ е по-ДОБРЕ, отколкото ЕДИН] Ние знаем колко неприятно може да се загуби важна инвестиция за вашите устройства!Ето защо, този продукт се предлага в опаковки от по ДВЕ парчета, че никога не сте го пропуснали, когато той ви е най-необходим.Споделете един от тях с приятеля си или се оставят за черни дни. ? ? [ПРЕНОС на ДАННИ] С помощта на обикновен plug-in, можете да прехвърляте ДАННИ с флаш устройство, компютър или какъвто и USB-съвместими устройства за вашия Latitude 3320!.

Свойства

Най-добри оферти в категория