0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
2 елемента Дърво с Комбинирана Дръжка за премахване на компютъра за Многократна употреба Подови Диванные Отпадъци, Компютри, Лъжички За прибиране на реколтата, на ?

2 елемента Дърво с Комбинирана Дръжка за премахване на компютъра за Многократна употреба Подови Диванные Отпадъци, Компютри,

BGN 2.67
Налично

Продукти

Пп ИНСТРУМЕНТ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на KEYBORAD - Лесна за използване, тънка и гъвкава четина, лесно удаляющая кошчето от работния плот.ЛЪЖИЧКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ОТКРИТО - на Прости инструменти за прибиране на работния плот, които подобряват качеството на живот.МИНИ ЧЕТКА ЗА ПОДМЕТАНИЯ-Лъжичка за настолни метли - Те са направени от висококачествени материали и са.комплект с КЪСА метла И лъжичка-копая-Малък помощник в домакинството - Този набор от преносими почистващи устройства могат да бъдат почистени трудноочищаемые ъгли.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на МАСАТА -Инструмент за почистване на масата.ИНСТРУМЕНТ за почистване на клавиатурата - Лесен за използване, с тънка и гъвкава четка, лесно удаляющая кошчето от работния плот.ЛЪЖИЧКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ОТКРИТО - на Прости инструменти за прибиране на работния плот, които подобряват качеството на живот.МИНИ ЧЕТКА ЗА ПОДМЕТАНИЯ-Лъжичка за настолни метли - Те са направени от висококачествени материали и са.комплект с КЪСА метла И лъжичка-копая-Малък помощник в домакинството - Този набор от преносими почистващи устройства могат да бъдат почистени трудноочищаемые ъгли.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на МАСАТА - Инструмент за почистване на масата.Пратката включва 1 х 1 х четка лъжичка прах Характеристики - Изработен от надеждни материали. - Мини размер, удобен за съхранение и пренасяне. -Размер : около 32. - Тези продукти са малки по размер, не заемат място и са удобни за съхранение. -Материал : PP, PET, Дърво. - Този набор от продукти може да се превърне в чудесен подарък за вашите приятели и семейство.Те ще бъдат много щастливи. - Може да се използва за почистване на настолни компютри, клавиатури и т. Описание Товаракороткая метла и една лъжичка за боклук Този набор от стоки, може да се използва като отличен подарък за вашите приятели и семейство. четка за почистване на маси Нея също може да се използва за почистване на рафтове и шкафове.инструмент за почистване на клавишите Поддържа реда на работния плот всеки ден.мини четка за подметания практичен.лъжичка за почистване на открито Мини-лъжичка и метлата са предназначени за почистване на работния плот.

Свойства

Най-добри оферти в категория