0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
12 бр. Щипки за коса в 3 цвята, Малки Фиби-нокти за момичета, Щипки за коса-ноктите с цветове за жените, Мини Щипки за коса, Щипки Сладък с цветя за Тънка коса, Декоратив?

12 бр. Щипки за коса в 3 цвята, Малки Фиби-нокти за момичета, Щипки за коса-ноктите с цветове за жените, Мини Щипки за коса,

BGN 5.33
Налично

Продукти

? [Красиви цветни скоби] Тези цветни щипки за коса са изработени от висококачествени материали, те няма да бъдат лесно отваливаться и добре запазват косатаТези малки фиби-ноктите могат да станат украшение в косата, за да направите красива снимка, цветни щипки за коса са много подходящи за жени и момичета. ?[Достатъчен брой заколок за коса], Можете да получите колет от 12 мини-фиби, във формата на цветя, които ще отговарят на вашите ежедневното стил.Богати на цвят и е в достатъчни количества, тези малки фиби за коса могат да ви предоставят различни опции за подбора на ежедневни дрехи в зависимост от вашите различни нужди, и дори можете да използвате тези цветни фиби за коса различни цветове, в зависимост от вашите желания. ? [Отлично сцепление] фиби за коса Cubaco flower decoraive държат косата и не падат лесно, независимо от това, гъсти имате коса, на тънки, къдрава, права и т., Тези мини щипки за коса е добре да определи косата, а този сладък скоба прави по-привлекателни. ? [Размер на заколок за коса] Всяка скъпа цвете шнола с размери 1 * 0,77 инча, малка и симпатична.Тези малки фиби-нокти са идеални за жените и момичетата. ✅ [ОБЕЩАНИЕ CUBACO] Служители CUBACO винаги се е стремяла към това, че всички клиенти получават най-добрите продукти.Но поради различни неизбежни обективни ситуации, можете да получавате на повредени парцел или има други проблеми.Когато можете да получите такива пратки, моля, свържете се с нас за първи път, ние ще ви върнем пълно възстановяване на сумата или безплатна подмяна., щипки за коса в 3 цвята, малки фиби-нокти за момичета, щипки за коса-ноктите с цветове за жените, мини щипки за коса, щипки сладък с цветя за тънка коса, декоративни щипки за коса, аксесоари за коса за момиченца.Служителите CUBACO винаги се е стремяла към това, че всички клиенти получават най-добрите продукти.Но поради различни неизбежни обективни ситуации, можете да получавате на повредени опаковки или има други проблеми.Когато можете да получите такива пратки, моля, уведомете ни, за първи път, ние ще ви предложим отговаря решение.

Свойства

Най-добри оферти в категория