0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Нашийник за кучета - Сладък Нашийник за малки/Средни / Големи кучета, Яки момчета и Момичета Меки Регулируеми (Средно (13 -16), Листа и цветя)

Нашийник за кучета - Сладък Нашийник за малки/Средни / Големи кучета, Яки момчета и Момичета Меки Регулируеми (Средно (13

BGN 0.67
Налично

Продукти

- СУПЕР СЛАДКО - Ако у вас има прекрасно кученце, това ще го / я по-привлекателен и очарователен! - РЕГУЛИРУЕМ нашийник - Мек, удобен яка лесно да се регулира по размер врата на вашето кученце.Идеален размер за малки, средни и големи кучета. - ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - яка, изработен от висококачествени материали, той е здрав и е оценен за по-дълъг срок на служба.Идеален за ежедневна употреба. - ИЗРАБОТКА - Внимателно изработен, с внимание към детайла е без прецедент.Ще ви хареса външния вид на тази уникално яка на вашия щенке. - ГАРАНЦИЯ - Ние искаме да са на 100% доволни от покупката си, ако стоката по някаква причина не работи - може би това просто не е това, което очаквах - аз ще ви дам да знаете и веднага ще публикуваме още!. - СУПЕР СЛАДКО - Ако у вас има прекрасно кученце, това ще го / я по-привлекателен и очарователен!. - РЕГУЛИРУЕМ нашийник - Мек, удобен яка лесно да се регулира по размер врата на вашето кученце.Идеален размер за малки, средни и големи кучета. - ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - яка, изработен от висококачествени материали, той е здрав и е оценен за по-дълъг срок на служба.Идеален за ежедневна употреба. - ИЗРАБОТКА - Внимателно изработен, с внимание към детайла е без прецедент.Ще ви хареса външния вид на тази уникално яка на вашия щенке. - ГАРАНЦИЯ - Ние искаме да са на 100% доволни от покупката си, ако стоката по някаква причина не работи - може би това просто не е това, което очаквах - аз ще ви дам да знаете и веднага ще публикуваме още!.Нашийници за кучета Eco City са добри за вашето кученце и са полезни за околната среда.Тези стилни, яки са изработени от материали, подходящи за рециклиране, така че можете да се радват на своята покупка.Освен това, те са здрави и удобни за носене кучето си.нашийници за кучета се отличават с дизайн, добри материали и помагат на околната среда.Благодаря ви, че прегледахме нашите яки! нашийници за кучета - това е единствената по рода си продукти за кучета и те са направени на съвестта.Ние използваме, висококачествени материали, които са устойчиви на износване, така че можете да бъдете сигурни, че яка дълго време ще се радвате на кучето си.

Свойства

Най-добри оферти в категория