0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Комплекти бутилки за пътуване, одобрени от TSA LuHaKiDu, Полистирен бутилки за Еднократна употреба С безвоздушным помпа, бутилки могат да се пълнят с течност (опаковка о?

Комплекти бутилки за пътуване, одобрени от TSA LuHaKiDu, Полистирен бутилки за Еднократна употреба С безвоздушным помпа,

BGN 0.33
Налично

Продукти

✈комплекти бутилки за пътуване с размер 13шт : многократно се разлива в бутилки за пътуванеКомплекти включват : 1 флакон с пяна за обем 30 мл / 1 унция, 1 бутилка за безвъздушно лосион обем 30 мл / 1 унция, 4 флакона за пътуване с обем 50 мл / 1,7 грама с различни функции и форми, 1 бутилка за крема с тегло 10 грама и 1 бутилка за крема с тегло 5 г, 2 малки фуния в опаковка, 1 лъжичка в опаковка, 1 соломинка в опаковката и 1 етикет с 12 стикери.Комплект от 13 предмети поставете в прозрачен косметичку EVA. ✈ Високо качество : Бутилки за туристически размер, изработени от AS материал и материал PETG, както и аксесоари са изработени от полипропиленови материали.Той е лек, има сверхпрочностью на натиск, лек е и е херметически затворен и няма да навреди на човешкото тяло.Това е вашият идеален помощник при пътуване!. ✈Многофункционален дизайн : дизайн на продукти в комплекта за разделяне на бутилки travel size имат различни класификации, които са ясни от пръв поглед.Пълен набор от пътни флакона ще си тоалетни принадлежности от бъркотията и ще бъде добре.Модерен и проста форма, тя е подходяща за любовника си, на семейството и приятелите си като подарък. ✈ Лесна употреба : комплект шишета за пътуване е снабден с множество инструменти, с помощта на които може да е опаковката на козметика, необходима за вашето пътуване.Пътни бутилки за малки и портативни, с добра герметичностью.Благодарение на комбинацията от прозрачни и бели цветове флакон с общо пътно размер изглежда по-чист и по-свеж. ✈ Одобрен от TSA и лесен за използване при пътуване : допълнителен пакет за пътуване лек, той може да вземе със себе си в самолета.Прозрачната чанта позволява ясно да се види вътре и ги намират удобни.

Свойства

Най-добри оферти в категория