0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Cabilock 30 бр. Скоби Пластмасови Дрехи За Пране на Снимката е с Цветна Ветрозащитная с Дисплей клечки за дрехи Кухненски Здрава Прищепка За Рисуване Кошница за Бродери?

Cabilock 30 бр. Скоби Пластмасови Дрехи За Пране на Снимката е с Цветна Ветрозащитная с Дисплей клечки за дрехи Кухненски

BGN 1.33
Налично

Продукти

УДОБНО - с кошница колчета няма лесно падатТо е удобно да се съхраняват заедно.Можете да изберете цяла кошница-щипки за дрехи.ИЗПОЛЗВАНЕ ЗА ПОКАЗВАНЕ на това - да ги използвате, можете да създадете интересен дисплей у дома.Перфектен за партита, занаяти, подаръци и картички, дисплеи в детската стая и т. Тези скоби с корзинкой - добър избор за вашите ежедневни нужди.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - идеален за дрехи в пералнята или шкаф за хавлии в банята, а също и за найлонови торбички и други неща в кухнята.Сложете тези колчета в неговия куфар или пътна чанта за лесно съхранение, когато излизате на улицата или. -Изработени от полипропиленови материали; по-широк, по-дебел, по-твърда, за да задържи дрехи.Ултра-плътно прилепнала към вашата рокля, която издухва вятъра.Списък на пакетите 30 x колчета за бельо 1 x стоки за кошници Описание - ШИРОКО приложение - идеален за дрехи в пералнята или шкаф за хавлии в банята, а също и за найлонови торбички и други неща в кухнята., се ИЗПОЛЗВА за ПОКАЗВАНЕ - с тяхна помощ можете да създадете интересна експозиция в дома си.Сложете тези колчета в неговия куфар или пътна чанта за лесно съхранение, когато излизате на улицата или. перфектен за партита, занаяти, подаръци и картички, дисплеи в детската стая. - УДОБНО е-С кошница колчета няма лесно падат.Ултра-плътно прилепнала към вашата рокля, която издухва вятъра.По-широки, дебели и здрави скоби много държат и дрехите си. - - Изработен от полипропиленови материали; по-широк, по-дебел, по-твърда, за да задържи дрехи.Можете да изберете цяла кошница-щипки за дрехи.Тези скоби с корзинкой - добър избор за вашите ежедневни нужди.Спестете си пространство.Колчета и на количката са изработени от подръчни материали.То е удобно да се съхраняват заедно.То е удобно да се съхраняват заедно. - Материал : Пластмаса.С кошница колчета няма лесно падат.Характеристики - Цвят : случаен. - Размер на опаковката : около 14x12x8 виж.

Свойства

Най-добри оферти в категория