0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Хромирани Прах за нокти, Метални Огледален Прах, Комплект за Маникюр Направи си Сам, Подаръци за дома в салона за жени 6 в 1 от Beaucare (Пастелни цветове)

Хромирани Прах за нокти, Метални Огледален Прах, Комплект за Маникюр Направи си Сам, Подаръци за дома в салона за жени 6

BGN 0.33
Налично

Продукти

❀ Нежна текстура : Твърда холограма прах за нокти Beaucare нежна и гладка, идеално за изграждане на маникюр с огледален ефект метален лак за нокти ❀ Лесна употреба : няма специални умения нийл-арта не е необходимо, просто следвайте инструкциите и ще сте доволни с това. ❀Шест цвята : Шест пудр в една, можете да постигнете различни огледални ефекти, с помощта на цветната основа под пудра.Всеки различен цвят на прах за нокти има различен козметичен ефект. ❀ Многократно приложение : Цветна пудра на прах за нокти широко се използва в дизайна на ноктите, като например UV-гел ноктопластика, акрилни нокти, естествени нокти, и т. Това е един много полезен инструмент за дизайн на ноктите, със собствените си ръце. ❀ Пръчици за оцветяване : пакет 3 пръчки за сенки с две крайни точки, които ще ви помогнат да удобно да натопи цветната захар за нокти. ❀ Нежна текстура : Твърда холограма прах за нокти Beaucare нежна и гладка, идеално за изграждане на маникюр с огледален ефект метален лак за нокти. ❀ Лесна употреба : няма специални умения нийл-арта не е необходимо, просто следвайте инструкциите и ще сте доволни с това. ❀Шест цвята : Шест пудр в една, можете да постигнете различни огледални ефекти, с помощта на цветната основа под пудра.Всеки различен цвят на прах за нокти има различен козметичен ефект. ❀ Многократно приложение : Цветна пудра на прах за нокти широко се използва в дизайна на ноктите, като например UV-гел ноктопластика, акрилни нокти, естествени нокти, и т. Това е един много полезен инструмент за дизайн на ноктите, със собствените си ръце. ❀ Пръчици за оцветяване : пакет 3 пръчки за сенки с две крайни точки, които ще ви помогнат да удобно да натопи цветната захар за нокти.

Свойства

Най-добри оферти в категория