0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Система скоби за маркучи STEELSOFT от неръждаема стомана, направи си сам, Голям Скоба за маркуч с диаметър 2,5 -190, с Каишка с дължина 50 метра + 12 Крепежни елементи, Метална ?

Система скоби за маркучи STEELSOFT от неръждаема стомана, направи си сам, Голям Скоба за маркуч с диаметър 2,5 -190, с Каишка

BGN 19.19
Налично

Продукти

Супер лесен за употреба : Моля, прочетете ръководството за инсталиране на 2-м изображението!Необходими са само клещи, ножици или + отверткаАко не е на ниво, моля, използвайте клещи, за да няколко пъти да се огъват на каишка за китката нагоре и надолу, той също ще бъде лесно да се режат!.Кръвоспиране за маркучи със собствените си ръце : нищо не може да се сравни със свободата да определят размери на лентата скоби себе си, при това при вас ще остане достатъчно материал, за други бъдещи проекти.Моля, прочетете нашето ръководство за инсталиране на 2-м изображението, е много лесно да изрежете лента, поставете регулируема закопчалка и да получите домашно скоба за каишка!.Икономически ефективен : кръвоспиране, за маркучи със собствените си ръце ще го направи много по-икономични и гъвкави, отколкото поръчка на различни скъпи скоби за маркучи. Неръждаема стомана 304 : лента 1/2 "x 50 метра + 12 бр. регулируеми крепежни елементи добре са изработени от неръждаема стомана 304, защита от ръжда, устойчив на атмосферни влияния.Те не заржавеют с напредване на възрастта, сбруя от неръждаема стомана ще продължи вечно!.Големи лентови скоби : понякога е трудно да се намерят големи лента скоби, в местните магазини.Сега се предлага 50-крак околовръстен каишка за създаване на затягане на възможности за гъвкави диаметър 12 " 14 " 16 инча, 18 инча 20 инча 22 инча 24 инча 26 инча, 28 инча, 30 инча 40 инча . и максимум 190 сантиметра. На отделни съединителни могат да бъдат закупени в тази връзка, ако имате остана допълнителен колан.Steelsoft Large Band Технологична Система - това е комплект лентови скоби, съдържащ 50-крак бандажный каишка + 12 бр. регулируеми крепежни елементи за лента от неръждаема стомана.Много лесен за употреба! -Специални функции - 1. Удобен и дежурния офицер!На 2-ри изображение, моля, вижте нашето ръководство за инсталиране!Хартиена ръководство към опаковката. Икономично!Персонализирайте всякакви размери.Икономически по-ефективно и гъвкаво, да си поръчате много скъпи скоби за маркучи. Голям лента стяга!Понякога е трудно да се намерят големи лента скоби, в местните магазини.Сега можете да направите за кръвоспиране за маркучи със собствените си ръце по своему!Например, ако имате нужда от 12-инчов скоба за маркуч, за да можете да отрежете дължина на лентата, 40 инча, като се изчисли подходящата дължина = 3,14 х диаметър + 2 инча (запазени) за кръгла скобата.

Свойства

Най-добри оферти в категория