0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Dentalmall 4.5 M / Опаковка Стоматологичен Ортодонтическая Силова верига Зъбни Макара Еластична Гумена Лента Сила Гъвкава Верига на Силовата Верига Скоба (Непрекъснат, т?

Dentalmall 4.5 M / Опаковка Стоматологичен Ортодонтическая Силова верига Зъбни Макара Еластична Гумена Лента Сила Гъвкава Верига

BGN 2.33
Налично

Продукти

Ортодонтски тракшън пръстени са изработени от висококачествени материали, които са много издръжливи и няма да навредят на зъбитеОртодонти и стоматолози е много бързо да се справят с лигатурными повязками и други ортодонтическими принадлежности.В нашия магазин разтеглив лигатурные замазки многоцветни.Има 40 цвята по ваш избор.Пациентите ще се ползва по избор от 40 различни цветни ортодонтски пръстени за запечатване на своите скоби, също така и момичета или деца ще се радвате на красив цвят. ❤️Много полезна гумена верига за използване в стоматологията. ❤️ Три вида по ваш избор, включително от затворен тип, кратък вид и най-дългата вид. ❤️ Е изработен от висококачествена гума, еластичен, издръжлив и здрав. ❤️ Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно. ❤️ Пакетът включва : 1 x Феята на гумена верига. ❤️Много полезна гумена верига за използване в стоматологията. ❤️ Три вида по ваш избор, включително от затворен тип, кратък вид и най-дългата вид. ❤️ Е изработен от висококачествена гума, еластичен, издръжлив и здрав. ❤️ Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимките.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно. ❤️ Пакетът включва : 1 x Феята на гумена верига.Dentalmall - това е компания, която продава стоматологични инструменти.Ние открихме чужди складове през 2015 г., и оттогава ги скалата продължи да се разширява.Основно ние продаваме стоматологични изделия, като зъбни форми, гумени ленти, извит тел, зъболекарски инструменти и др.Ние непрекъснато оптимизираме качеството и разнообразието на нашите продукти и да се стреми към разширяване на пазара.

Свойства

Най-добри оферти в категория