0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Yardwe 12 бр. Обръч за Бродиране Овална Пръстен Инструмент за Квиллинга Обков Рамка Занаят Пръстен Ресни Пръстен За Ръкоделието си САМ Обръч За Бродиране Подарък за ро?

Yardwe 12 бр. Обръч за Бродиране Овална Пръстен Инструмент за Квиллинга Обков Рамка Занаят Пръстен Ресни Пръстен За Ръкоделието

BGN 3.33
Налично

Продукти

Аксесоари за бродерия : Специални подаръци за приятелите, които са ангажирани в производството на вышивальных занаяти собствените си ръцеПръстен за венец с ръцете си : подходящ за начинаещи вышивальщиков или хора на средно ниво.Пръстени за направата на венци : Ще получите дванадесет халки за бродиране в съответствие с вашите ежедневни изисквания за бродерия със собствените си ръце.Обръч за бродерия : Набор от бамбук, за украса и за определяне на вышивальных занаяти.Регулируем пръстен за бродиране : Специални подаръци за приятелите, които обичат да бродирам занаяти собствените си ръце.Аксесоари за бродерия : Специални подаръци за приятелите, които са ангажирани в производството на вышивальных занаяти собствените си ръце.Пръстен за венец с ръцете си : подходящ за начинаещи вышивальщиков или хора на средно ниво.Пръстени за направата на венци : Ще получите дванадесет халки за бродиране в съответствие с вашите ежедневни изисквания за бродерия със собствените си ръце.Обръч за бродерия : Набор от бамбук, за украса и за определяне на вышивальных занаяти.Регулируем пръстен за бродиране : Специални подаръци за приятелите, които обичат да бродирам занаяти собствените си ръце.Кръст Бод Пакет включва 12 x Пяльцы за бродиране Характеристики -Материал : Бамбук, железен Кръст Обръч Пръстен. - Цвят : Каки за направата на венци. - Елегантно бижу, хол, трапезария или спалня пръстен за бродиране. - Добър подарък за начинаещи вышивальщиков, любителите на кръстат бод или любители на дървени пялец за бродерия със собствените си ръце. - Широко се прилага в бродерия бод, квилтинге, рукоделии, декориране и много други ремесленном кольцевом обръч. - Гладка повърхност, без чеп, тя не боли и не поцарапает на кожата с кръгови пръстени. - Ще получите дванадесет халки за бродиране в съответствие с вашите ежедневни изисквания към пръстените за бродиране ресни със собствените си ръце.Информация за стоки Титуляр за вышивальных нишки, Той ще осигури стабилна повърхност, за да се прострочки, безплатна за ръцете, което ще повиши ефективността на бродиране. Инструменти за бродиране имат малко тегло и удобно да ги съхранява.

Свойства

Най-добри оферти в категория