0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Улично водонепроницаемое покритие за масата за пинг-понг, Калъфи За тенис на маса, Тежкотоварни и Предпазват от всякакви метеорологични условия Аксесоари за пинг-?

Улично водонепроницаемое покритие за масата за пинг-понг, Калъфи За тенис на маса, Тежкотоварни и Предпазват от всякакви

BGN 18.99
Налично

Продукти

【Прахоустойчив, Водоустойчив】 Той може да защити вашата маса за пинг-понг от вятър, прах, слънце и листата по всяко време на годинатаСамо предотвращайте капание вода, не предотвращайте пръскане на вода и не предотвращайте силен дъжд !. 【Здрав материал】 е Изработен от здрав и водоустойчив плат Оксфорд 210 D.Неговият дизайн със защита от капки ще предотврати попадането на ненужна вода на вашия уличен маса за тенис, а също и предотвратява появата на драскотини. 【Лесна употреба и почистване】 е Много лесен за използване.Лесен за почистване, достатъчно изплакнете повърхността своята практика и подсушете го с кърпа в сянка. 【Удобно съхранение】Когато калъф не се използва, съхранявайте го в удобна чанта. 【Размер】 110x60x30 инча (Д x Ш x В), уникален дизайн, подходящ за всички международни тенис маси. 【Прахоустойчив, Водоустойчив】 Той може да защити вашата маса за пинг-понг от вятър, прах, слънце и листата по всяко време на годината.Само предотвращайте капание вода, не предотвращайте пръскане на вода и не предотвращайте силен дъжд !. 【Здрав материал】 е Изработен от здрав и водоустойчив плат Оксфорд 210 D.Неговият дизайн със защита от капки ще предотврати попадането на ненужна вода на вашия уличен маса за тенис, а също и предотвратява появата на драскотини. 【Лесна употреба и почистване】 е Много лесен за използване.Лесен за почистване, достатъчно изплакнете повърхността своята практика и подсушете го с кърпа в сянка. 【Удобно съхранение】Когато калъф не се използва, съхранявайте го в удобна чанта. 【Размер】 110x60x30 инча (Д x Ш x В), уникален дизайн, подходящ за всички международни тенис маси.Калъф за тенис на маса Открит прахоустойчив, Водоустойчив Калъф За маса за пинг-понг, Калъф за тенис на маса, Лек и водоустойчив.САМО Предотвращайте попадането на вода, не Предотвращайте Осеяна с вода и НЕ Предотвращайте Силен дъжд!.

Свойства

Най-добри оферти в категория