0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Toddmomy Инструменти за тренировка на Тенис на маса фитнес оборудване за Тенис на маса Дъска за Тенис на маса Детска Роботика Детски Инструменти Средство За тренировк?

Toddmomy Инструменти за тренировка на Тенис на маса фитнес оборудване за Тенис на маса Дъска за Тенис на маса Детска Роботика

BGN 13.10
Налично

Продукти

PVCKidzrobotix : Височината на този тренажор е да се регулира.Обзавеждане за тренировка на игра на понг : Подходящ е за използване на височина 120-150 виж Симулатор за тенис на маса : Тези симулатори за тенис на маса са изработени от PVC и са безопасни.Симулатор за игра на понг : [разширеното използване на] - Това също е много интересно за децата, тренира тяхната отзивчивост и координацията на ръцете и на краката; в същото време той помага на възрастни за облекчаване на натиска и наистина да декомпресия.На Практика тенис на маса : Симулатор за тенис на маса, добра еластичност, за еднократна употреба, лесен за работа, практически без ограничения за мястото на инсталацията, аксесоари за спорт на открито.Пратката включва 1 х Тренировъчно устройство Характеристики -Размер : Около 14x14x110 см робот-тренажор тенис на маса-Материал : PVC фитнес оборудване за тенис на маса. - Цвят : Както е показано на дъската за тенис на маса. - Изработен от висококачествени материали за трайно и безопасно използване на спортен симулатор. - Височина на този симулатор се регулира за тенис на маса. - Е подходящ за практикуване на тенис на маса височина 120-150 виж - той Е добър помощник за лични тренировки на любителите на тенис на маса и интерактивна играчка за родители и деца с емоционални средства за тренировки по тенис на маса. - Тренажор за тенис на маса, добра еластичност, за еднократна употреба, лесен за работа, практически без ограничения за мястото на инсталацията, аксесоари за спорт на открито, инструмент за самообучение понг.Информация за стоки Симулатор за тенис на маса Тези симулатори за тенис на маса са изработени от PVC материали, трайно и безопасно.kidzrobotix Това тренажерное устройство, което позволява да се избегне ситуация, подбора на топки на детската площадка.отбойник за понг Просто инсталирайте тенис топката на клапана, и ще можете да се наслаждавате на този спорт със своите приятели.

Свойства

Най-добри оферти в категория