0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Билярдна Щека за възрастни за мъжете и 57 сантиметра от 3/4 Сочлененного Ясеневого дърво Билярдна Щека с топчета за щеката 9,8 мм и Кутия за съхранение се Използва за у?

Билярдна Щека за възрастни за мъжете и 57 сантиметра от 3/4 Сочлененного Ясеневого дърво Билярдна Щека с топчета за щеката

BGN 44.52
Налично

Продукти

Високо качество : висококачествено дърво ясен, с висока плътност, добра еластичност и трудна деформация Размер : дължина на стика : 145 см диаметър на главата на стика : 9,8 мм Тегло на стика : 18 унции структура на стика : 3/4. Всяка стика има ултра висока якост при стартиране, баланс на пропускливост на въздуха и гъвкавост, което прави използването на по-удобно.Корона притежава висока твърдост, нейната лесно да се окисляват, а предаването на усилията гладки; оригиналната кристална корона е с висока удар и да я лесно се деформират.На висока мощност на предаване : Прът бильярдного щеката гладък и прав, така че всеки реплика притежава висока сила на предаване, баланс и гъвкавост, което го прави по-удобен за използване.Високо качество : висококачествено дърво ясен, с висока плътност, добра еластичност и трудна деформация. Размер : дължина на стика : 145 см диаметър на главата на стика : 9,8 мм Тегло на стика : 18 унции структура на стика : 3/4. Всяка стика има ултра висока якост при стартиране, баланс на пропускливост на въздуха и гъвкавост, което прави използването на по-удобно.Корона притежава висока твърдост, нейната лесно да се окисляват, а предаването на усилията гладки; оригиналната кристална корона е с висока удар и да я лесно се деформират.На висока мощност на предаване : Прът бильярдного щеката гладък и прав, благодарение на което всеки реплика притежава висока сила на предаване, баланс и гъвкавост, което го прави по-удобен за използване. Размер : дължина на стика : 145 см диаметър на главата на стика : 9,8 мм Тегло на стика : 18 унции структура на стика : 3/4 [Топли уши]?Поради ръчно измерване на поръчката на продукта е 1-3 см, в зависимост от самия продукт. ? Поради различни разрешения цветове на дисплея осветление ще се различават, и продукти, ще имате някои цветови разлики. ? Денонощен онлайн услугата : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Опитен екип за обслужване на клиенти ще се свърже с вас в рамките на 24 часа.

Свойства

Най-добри оферти в категория