0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Гимнастически Постелки, Подложка за Акробатика, Въздушен Мат, Надуваем Тренировъчен Подложка с Дебелина 4 инча и С Чанта За Носене на ръка, Електрическа Помпа За До?

Гимнастически Постелки, Подложка за Акробатика, Въздушен Мат, Надуваем Тренировъчен Подложка с Дебелина 4 инча и С Чанта

BGN 1.33
Налично

Продукти

【Висококачествени МАТЕРИАЛИ】 Материал гимнастика постелки за акробатика е висококачествен PVC брезент, притежаващ най-добрата воздухонепроницаемостью и издръжливост, тъй като армирующим материал са всички шевовеТова е изключително безопасно, когато се използва, защото този кувыркающийся мат не пропуска да изтече и няма мирис, тъй като е изработена от висококачествен материал. 【ЧУДЕСЕН ИНСТРУМЕНТ за ТРЕНИРОВКИ】 Нашата неблагодарна за гимнастика тренировки, здрава подкрепа осигурява безопасност и сигурност за всички начинаещи ниво или млада гимнастки, която изучава начина и развивающей квалифицирани гимнастически и акробатични движения, като проходилки, натиск отпред на нещо средно между твърда като камък, и по-еластична, мека. Скачане може да се повтаря по-често с по-малка вероятност от прекомерна употреба на наранявания, отколкото на традиционните фитнеса.

Свойства

Най-добри оферти в категория