0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Футболни лигавицата на долната част на краката, Практични апликации върху Пищяла, с Ударопоглъщащ Пяна за спорт на открито (Черен)

Футболни лигавицата на долната част на краката, Практични апликации върху Пищяла, с Ударопоглъщащ Пяна за спорт на открито

BGN 4.32
Налично

Продукти

Един размер подходящ за повечето хора, е много подходящ за любителите на футбола и на други спортовеИзработени от трайни твърда пластмаса, той не се страхува от силни външни въздействия.Вътрешен слой ударопоглъщащ пяна плътно прилепнала към кожата, ефективно начин външната натоварване и защитата на телетата.Фиксирани панталони под формата на крака са проектирани в съответствие с дугообразной форма на предната част на долната част на крака, което ги прави по-удобни в чорап.Лесен за използване, просто покрийте долната част на крака, този тампон за краката и сложете чорапи за използване.Един размер подходящ за повечето хора, е много подходящ за любителите на футбола и на други спортове.Изработени от трайни твърда пластмаса, той не се страхува от силни външни въздействия.Вътрешен слой ударопоглъщащ пяна плътно прилепнала към кожата, ефективно начин външната натоварване и защитата на телетата.Фиксирани панталони под формата на крака са проектирани в съответствие с дугообразной форма на предната част на долната част на крака, което ги прави по-удобни в чорап.Лесен за използване, просто покрийте долната част на крака, този тампон за краката и сложете чорапи за използване. Фиксирана штанина под формата на крака разработен в съответствие с дугообразной форма на предната част на долната част на краката, че е по-удобно в чорап. Като трайни твърд пластмасов материал, той не се страхува от силни външни въздействия. Вътрешен слой ударопоглъщащ пяна плътно прилепнала към кожата, ефективно начин външната натоварване и защитата на телетата. Лесен за използване, просто покрийте долната част на крака, тази подложка за краката и сложете чорапи за използване. Един размер подходящ за повечето хора, е много подходящ за любителите на футбола и на други спортове.Параметри : Тип на продукта : Футболни накладки за голениматериал : Пластмаса + EVA Foamдлина : прибл.3 инча Ширина : прибл.5 инча Тегло на продукта : прибл. 67 g / 2,4 унции Осъществяване Списък : 1 двойка от подложки за краката.

Свойства

Най-добри оферти в категория