0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
6 Опаковки 14-Инчов помпонов за Мажоретките, 4 Метални Помпона с дръжка-палка и 2 на Опаковката 8-Инчов Голям Banta за Поздрав с притежателя на Конска опашка за момичета, ?

6 Опаковки 14-Инчов помпонов за Мажоретките, 4 Метални Помпона с дръжка-палка и 2 на Опаковката 8-Инчов Голям Banta за Поздрав

BGN 7.59
Налично

Продукти

Достатъчно, за да отговарят на вашите нужди : в опаковката съдържа 4 броя помпонов за черлидинга и 2 броя бантиков за момичета, само на 6 парчета, достатъчно, за да задоволи вашите нужди в съвместното използване на замяна, са добро допълнение към вашия покритие за черлидингаМетален червен и сребрист цвят : помпоны за мажоретките са прибл. размер 14 инча дължина, изработен от пластмаса и фолио, лесно за тегло, удобен за повечето хора в плен, му е лесно да се съборят или да се скъса, червена и сребърна фолио искри на слънцето, привличат погледи на хората.Подчертайте своята жалба : червено-бели лъкове за поздрав най-вече направени от ленти прибл. широчина 3 инча, както и размера на лука прибл. 8 инча дължина, симпатичен и привлекателен, оборудван с черен еластичен държач за cauda equina, лесно задържане на косата.Широко приложение : нашите помпоны за черлидинга са перфектни аксесоари за черлидинга, които не само са идеални за такива игри, като футбол, баскетбол, бейзбол, тенис, софтбол и други спортове, но и са подходящи за загряване преди танцови състезания, дебат и така нататък.Поболейте за своя отбор : тези детски помпоны имат атрактивен и забележителен външен вид, е подходящ за подбадривания си отбор, независимо от това, дали сте болельщицей или не, вие и вашите приятели можете да имате помпоны за подбадривания, за да аплодира своя любим отбор или програма. Достатъчно, за да отговарят на вашите нужди : в опаковката съдържа 4 броя помпонов за черлидинга и 2 броя бантиков за момичета, само на 6 парчета, достатъчно, за да задоволи вашите нужди в съвместното използване на замяна, са добро допълнение към вашия покритие за черлидинга.Метален червен и сребрист цвят : помпоны за мажоретките са прибл. размер 14 инча дължина, изработен от пластмаса и фолио, лесно за тегло, удобен за повечето хора в плен, му е лесно да се съборят или да се скъса, червена и сребърна фолио искри на слънцето, привличат погледи на хората.Подчертайте своята жалба : червено-бели лъкове за поздрав най-вече направени от ленти прибл. широчина 3 инча, както и размера на лука прибл. 8 инча дължина, симпатичен и привлекателен, оборудван с черен еластичен държач за cauda equina, лесно задържане на косата.Широко приложение : нашите помпоны за черлидинга са перфектни аксесоари за черлидинга, които не само са идеални за такива игри, като футбол, баскетбол, бейзбол, тенис, софтбол и други спортове, но и са подходящи за загряване преди танцови състезания, дебат и така нататък.

Свойства

Най-добри оферти в категория