0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Комплект мрежа за пиклбола WEEPALM с 4 остриета за пиклбола, контролирано размер 22 метра, 2 улични пиклболами и ретриверами, чанта за носене, устойчива метална рамка и п?

Комплект мрежа за пиклбола WEEPALM с 4 остриета за пиклбола, контролирано размер 22 метра, 2 улични пиклболами и ретриверами,

BGN 75.99
Налично

Продукти

【Суперценный комплект за игра в пиклбол с мрежа】Комплект за игра в пиклбол включва 1 мрежа за игра на пиклбол, 4 плешка, 2 на топка за игра в пиклбол на открито, 2 голдън ретривър за игри с топка и 1 водоустойчива чантаЕдин комплект, за да отговори на спортни нужди на семейството в двора, за хора от всички възрасти. 【Стандарт USAPA】 Диаметър пиклбола с 40 дупки-74 мм, тегло - 26 грама, окото за пиклбола е с ширина 22 инча, височина 36 см от двете страни и 34 инча в центъра. набор от пиклболов с мрежа отговаря на всички правила USAPA по мрежата за пиклбола. 【Лесна настройка на системата мрежи за игра в пиклбол】 Преносима мрежа за игра на пиклбол има номерирани поляци, благодарение на които можете лесно да инсталирате тази мрежа за игра на пиклбол за 10 минути и бързо да се играе в пиклбол в задния двор, в парка и на други места. 【Не е намачкана】 мрежа за пиклбола в комплект с 2 приспособления за извличане на топки, които можете да използвате по дължина на ламели за пиклбола за намаляване на огъване при избора на топката.Това ви позволява лесно да изберете топките, без навеждане изцяло и облекчава натоварването на гърба. 【Използвайте всяко време】Мрежа за пиклбола е изработена от стомана с висока якост рамка с покритие, найлон мрежа, плат с PVC покритие за защита от дъжд, слънце, ръжда и прах. Комплект за пиклбола с мрежа издържа на всякакви метеорологични условия за външно / вътрешно ползване. 【Суперценный комплект за игра в пиклбол с мрежа】Комплект за игра в пиклбол включва 1 мрежа за игра на пиклбол, 4 плешка, 2 на топка за игра в пиклбол на открито, 2 голдън ретривър за игри с топка и 1 водоустойчива чанта.Един комплект, за да отговори на спортни нужди на семейството в двора, за хора от всички възрасти. 【Стандарт USAPA】 Диаметър пиклбола с 40 дупки-74 мм, тегло - 26 грама, окото за пиклбола е с ширина 22 инча, височина 36 см от двете страни и 34 инча в центъра. набор от пиклболов с мрежа отговаря на всички правила USAPA по мрежата за пиклбола. 【Лесна настройка на системата мрежи за игра в пиклбол】 Преносима мрежа за игра на пиклбол има номерирани поляци, благодарение на които можете лесно да инсталирате тази мрежа за игра на пиклбол за 10 минути и бързо да се играе в пиклбол в задния двор, в парка и на други места.

Свойства

Най-добри оферти в категория