0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Накладки за ръце TOPINCN, Боксови Ръкавици за Кикбоксинга Муай Тай, Облицовка с Извита Кука от Изкуствена Кожа и Спортни Ударни Ръкавици за Бойни Изкуства, тренировки ?

Накладки за ръце TOPINCN, Боксови Ръкавици за Кикбоксинга Муай Тай, Облицовка с Извита Кука от Изкуствена Кожа и Спортни

BGN 7.22
Налично

Продукти

【Високо качество】 Нашите накладки за удара са изработени от висококачествена изкуствена кожа, мека и удобна, безопасна, която е устойчива на удар, удобно, в чорап и трайна употреба Страхотна здрава писта накладки, за да удари предотвратява развиване на дълголетие. 【Заоблен дизайн】 Извити боксови накладки са разработени с оглед на желанията на треньор.Лигавицата на окото с регулируема каишка за китката.Помага за поддържане на ръцете прохладни и подобрява дишането ръкавици. 【Сцепление на дланта с половини топка】 Сцепление на дланта с половини петно. Предлага удобен и здрав захват, помага за предотвратяване на нараняване на потребителя фитнес подложка, лека пяна осигурява отлични подплънки при намаляване на умора треньор. 【Регулируема презрамка】 Регулируема презрамка подходяща за всички размери и надеждно се закрепва към запястью, леки ръкавици ще ви помогне да тренирате вашата единица, с по-голяма скорост нанасяне на няколко удара в секунда. 【Отлична пропускливост на въздух】 ръкавици с подплата, за да използвате лявата или дясната си ръка, отвори на рукавицах спомагат за поддържане на ръцете прохладни и подобряват дишането.Ако сте ходили на училище самозащита или плащате бокс, бойни изкуства и т., може би имате нужда от това - професионален ударен тампон.Добре сконструированный от висококачествен материал с отлична амортизация, не е нужно да се притеснявате за това, че сте поранитесь.Удобен в чорап, подходящ както за лява, така и за дясната ръка, вие няма да съжалявате!Параметри : Материал : изкуствена кожа + пяна Цвят : както е показано на снимката Размер : прибл. 10,63 "x 7,87"x 1,97" Тегло на опаковката : прибл. 130 г Количество : 1 бр. Помещение включва в себе си : Само 1 х перфоратор.

Свойства

Material:
PU Leather + Foam Color
Package Includes:
1 x Punch Pad Only

Най-добри оферти в категория