0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
MOOLFN 1000 W Електрически Ножици за Подстригване на животни, 6-Ступенчатые Регулируеми Ножици за Овце, Тежки Ножици за домашния добитък, Кози, Алпака, Лама, Коне, Едър Рог

MOOLFN 1000 W Електрически Ножици за Подстригване на животни, 6-Ступенчатые Регулируеми Ножици за Овце, Тежки Ножици

BGN 22.31
Налично

Продукти

♥ [Мощен двигател с мощност от 1000 W] : мощност 1000 W и висока скорост на рязане 2400 об/мин осигуряват ефективността на стригане на овце, кози, алпака, лами, ирландски волкодава и ангорских зайци! ♥ [Управление 6 скорости] : регулира скоростта 1-6 кутия. 1-3 предаване : ниска скорост; 4-6 кутия : висока скорост.Потребителите могат да регулира прехвърлянето в съответствие със своите нужди. ♥ [Режещата глава от въглеродна стомана] : е Изработена от високо въглеродна стомана, износостойкая, здрава и силна.Овце лесно поранить.Идеален за индивидуално отглеждане на овце, така и за колективна прически. ♥[Здрави НОЖИЦИ] : Тези електрически ножици за стригане на овце, произведени по съвременни технологии, и феновете с охлаждащ въздушен поток за предотвратяване на прегряване на ножове и главата по време на рязане. ♥ [Се използва ШИРОКО] : Професионална земеделска инженерингов инструмент, която замества промяна получават най глава, за да отговори на нуждите на повечето ферми.Подходящ за добър маникюр овце, овцематок, кози, лами, альпак и всякакви други представители на семейството на камила.Но ние не препоръчваме да го използвате за котки и кученца благодарение на мощния мотор.Приложение : подходящ за подстригване на козината на коне, камили, едър рогат добитък, овце и на други по-големи животни, включително и непреработена кожа и мек кожа.В съответствие с изискванията на клиентите, ние можем да персонализирате напрежение и штепсельную щепсела за всяка държава и да се свържете храна директно към източник на захранване.Параметри : Напрежение : 110-240 v Номинална мощност : 1000 Втколичество горните зъби : 4количество на долните зъби : 9/13 Ширина на острието : 76 мм Тегло на машината : 1,9 кгОбщий тегло на опаковката : 3,2 кг9 направи различни съоръжения пряко острието : подходящ за начинаещи за косене на гъста козина животных9 направи различни съоръжения изогнутое острието : Подходящ за опитни клиенти за косене на гъста козина животных13 направи различни съоръжения пряко острието : подходящ за начинаещи за прически рядка козина животных13 направи различни съоръжения изогнутое острието : подходящ за опитни клиенти за прически рядка козина животныхособенности : Специално разработена от върха на острието, който няма да навреди на овце.

Свойства

Voltage:
110V-240V
Rated Power:
1000W
Number of upper teeth:
4
Number of lower teeth:
9/13
Blade width:
76mm
Machine weight:
1.9kg
Total packaging weight:
3.2kg
9 tooth straight blade:
Suitable for novices to cut thick animal hair
9 tooth curved blade:
Suitable for skilled clients to cut thick animal hair
13 tooth straight blade:
Suitable for novices to sparse animal hair
13 tooth curved blade:
Suitable for skilled clients to cut sparse animal hair
Feature:
Specially designed blade-tip that won't hurt the sheep.:
Fine workmanship and good performance.:
Super quiet and low vibration.:
Light in weight.:
Easy to use and maintain.:
Durable in use.:
Package included:
1 x Shearing Clipper:
1 x Cleaning Brush:
1 x Oil Bottle (empty):
1 x Protect Box:
1 x Multifunctional Screwdriver:
1 x User Manual:
Note:
-Please choose the right blade according to your own demand. If you need to buy it separately, please contact us immediately.:
-Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding.:

Най-добри оферти в категория