0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
CLISPEED Детски Спортен костюм за Боулинг, Детски Игри, набор на открито, детски Играчки, Пластмасов комплект за боулинг, Детски Играчки за боулинг, Детски Дървен компл?

CLISPEED Детски Спортен костюм за Боулинг, Детски Игри, набор на открито, детски Играчки, Пластмасов комплект за боулинг,

BGN 3.33
Налично

Продукти

PE ДЕТСКИ КОСТЮМ - подходящия размер го прави подходящ за детски игри.КУКЛИ за ДЕЦА - Изработени от безопасен материал, комплект за боулинг, за момчета и момичета на възраст 7-14 години ще осигури постоянна на безопасността на вашите деца!.ИГРАЧКА НА ОТКРИТО - Вдигнете децата си от дивана, направете няколко упражнения и разовейте ги визуално-моторна координация, равновесие и паразитни приятелско съревнование.ИГРАЧКИ за ДОМА - Помогнете на малкия играч на боулинг прекарват безкрайни часове забавление!.Детски спортни играчки - Изненадайте децата си с този комплект за боулинг и преподнесите им специален подарък за рождения ден.KIDS - Подходящ размер го прави подходящ за игри на децата.КУКЛИ за ДЕЦА - Изработени от безопасен материал, комплект за боулинг, за момчета и момичета на възраст 7-14 години ще осигури постоянна на безопасността на вашите деца!.ИГРАЧКА НА ОТКРИТО - Вдигнете децата си от дивана, направете няколко упражнения и разовейте ги визуално-моторна координация, равновесие и паразитни приятелско съревнование.ИГРАЧКИ за ДОМА - Помогнете на малкия играч на боулинг прекарват безкрайни часове забавление!.ДЕТСКИ СПОРТНИ ИГРАЧКИ - Изненадайте децата си с този комплект за боулинг и преподнесите им специален подарък за рождения ден.Осъществяване на списък 1 х комплект играчки за боулинг Характеристики - Цвят : Случаен цвят детски боулинг.57-инчов пластмасов комплект за боулинг за деца. - Материал : найлонова боулинг. - Изработена от материали и дървен комплект за боулинг. - Най-добре работи за кратко подстриженных тревни площи, кал, пясък, мокет покрития и твърди плоски повърхности за боулинг. - На правилния размер го прави подходящ за деца, за да играят боулинг с играчки. - Подходящ за игри на открито в задния двор, играчки за боулинг за деца. - Помогнете на вашето дете да развива пространствени умения, малък мотор, социални умения, умения за комуникация, координация око-ръка и математически умения пластмасов комплект за боулинг.Информация за продукта играчки Този продукт е набор от играчки за родители и деца за игри на закрито и на открито. пластмасов комплект за боулинг за деца Помогне на вашия малък фен боулинг прекарват безкрайни часове забавление!С негова помощ децата ще прекарват по-малко време на видео игрите и повече време за занимания на старото училище.

Свойства

Най-добри оферти в категория