0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Червен лазерен мерник Votatu M4L-R, който е съвместим с рельсовой повърхността на M-Лок, Сверхнизкопрофильная тактическа пушка, Компактен червена Точка лъч с стробоскоп?

Червен лазерен мерник Votatu M4L-R, който е съвместим с рельсовой повърхността на M-Лок, Сверхнизкопрофильная тактическа

BGN 6.49
Налично

Продукти

Изработен от много устойчив на опън авиационен алуминий и анодирован с покритие Mil-SpecДържи на нула и може да издържа на възвръщаемост е по-добре, отколкото повечето други лазерни мерници.Изходна мощност на червен лазер клас IIIA ≤5 Mw дължина на вълната 650 nm.Голяма видимост на червен лазер достига 50 метра на ден и до 1000 метра през нощта.Ultralight и сверхнизкопрофильный дизайн, съвместим с рельсовой повърхността на M-Lok.Позволява да се монтира на всякакви повърхности релса без използване на друг рельсового адаптер.Лесен за управление както за левичари, така и за дясна ръка.Вградена функция магнитна USB зареждане.Просто да поставите приложен USB кабел за зареждане на порт за зареждане без никакви операции по добив, лесно и безопасно. 1,5 часа за пълно зареждане и осигурява 8 часа непрекъснато използване.Височина на повдигане и парусность се регулират от приложените гаечен ключ.Никога не гледайте директно в лазерния лъч. никога не насочвайте лазер на хората.Никога не насочвайте лазер върху отразяваща повърхност.Никога не гледайте на лазер, с помощта на такива уреди, като бинокъл или микроскопи.Децата не трябва да се ползват с лазер, без надзор от възрастни.Ultralight и нископрофилен дизайн.Изходна мощност на лазера клас IIIA ≤5 Mw дава ясна точка на лазерен лъч.Изработен от много устойчив на опън авиационен алуминий.Съвместим с жак за релси M-Lok.Вграден магнитен USB батерия.Предлага режим на лазерни светлинни ефекти.Лазерен мерник M4 L *1. Кабел за зареждане * 1. Гаечен ключ М3 *1. Гаечен ключ M4 *1. Ръководство на потребителя * 1. Лазерен мерник M4 L специално проектиран за съвместимост с рельсовой пушка M-Lok.Интегрирана конструкция на форми позволява да се монтира директно към водещата M-Лок, без използване на други направляващи адаптери, а също така прави лазерен мерник сверхкомпактным и низкопрофильным.Оборудван с магнитен порт за зареждане и лесна връзка за зареждане без никакъв извличане или повторно зануляване.Също така режим лазерни светлинни ефекти можете да активирате двойно натискане на превключвателя за маркиране на цели.

Свойства

Най-добри оферти в категория