0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Карета перална машина за почистване на билярдни топки, подходящи за набиране на билярдни топки, набор снукерных топки (без набиране на билярдни топки)

Карета перална машина за почистване на билярдни топки, подходящи за набиране на билярдни топки, набор снукерных топки (без

BGN 2.67
Налично

Продукти

Мощност : 180 W мощен полиращ билярдна топка за почистване на билярд и даване на бильярду нов вид (спестяване на време за почистване) 16/22 независими отвора за почистване на топчета, на 2 минути бързо автоматично полиране и почистване на зърно.Контур от чиста вълна, здрава и бързо моющаяся (вълна линия не може да се пере).Аксесоари включват допълнителен предпазител на 10 ампера, разменени ключа и тел пиле четка за почистване на уплътнението.Функция : Функция глас излъчване на китайския език, led метална синя подсветка, висок клас и нов материал за корпуса, вентилационни отвори за по-бързо отвеждане на топлината. 1 : Мощност : мощен полиращ билярдна топка с мощност 180 W за почистване на билярд и даване на бильярду нов вид (спестяване на време за почистване). 2 : 16/22 независими отвора за почистване на топчета, на 2 минути бързо автоматично полиране и почистване на зърно. 3 : Аксесоари включват допълнителен предпазител на 10 ампера, разменени ключа и тел пиле четка за почистване на уплътнението. 4 : Функция : функция глас излъчване на китайския език, led метална синя подсветка, висок клас и нов материал за корпуса, вентилационни отвори за по-бързо отвеждане на топлината.

Свойства

Най-добри оферти в категория