0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Toyvian 2 бр. Круша Чаша Детски Играчки, Спортни Играчки Aldult Играчка PVC Боксовия Чувал Муай Тай, Чанта За удара Тренировъчен Боксовия Чувал, светът бокс Колона Играчки З?

Toyvian 2 бр. Круша Чаша Детски Играчки, Спортни Играчки Aldult Играчка PVC Боксовия Чувал Муай Тай, Чанта За удара Тренировъчен

BGN 2.00
Налично

Продукти

PVCНадуваема, светът бокс колона : Подходящ за дома, офиса, фитнес зала и други места, помага да се намали времето за възпроизвеждане на мобилен телефон, защита на очите, отпуснете тялото си и да се освободите от стреса.Детска играчка за бокс : можете да ги използвате в къщи, на улицата или в затворени помещения и да съчетаете с почивка и фитнес за допълнително удоволствие.Тежка круша, светът бокс : за хиперактивни деца е най-добрият начин за изгаряне на натрупаната енергия и от места за сядане.Детски торба с пясък : всеки удар може да отскочи назад, включително и за тренировки по кикбокс, и това, и друго, и децата могат да го използват.Детска светът бокс круша : Подходящ за бокс и упражнения допринася за деца, може да помогне за подобряване на гъвкавостта и координацията. надуваема, светът бокс колона : подходящ за дома, офиса, фитнес зала и други места, помага да се намали времето за възпроизвеждане на мобилен телефон, защита на очите, отпуснете тялото си и да се освободите от стреса.Детска играчка за бокс : можете да ги използвате в къщи, на улицата или в затворени помещения и да съчетаете с почивка и фитнес за допълнително удоволствие.Тежка круша, светът бокс : за хиперактивни деца е най-добрият начин за изгаряне на натрупаната енергия и от места за сядане.Детски торба с пясък : всеки удар може да отскочи назад, включително и за тренировки по кикбокс, и това, и друго, и децата могат да го използват.Детска светът бокс круша : Подходящ за бокс и допринася за развитието на физически упражнения при деца, може да помогне за подобряване на гъвкавостта и координацията на движенията.Пакетът включва 2 x боксова колона Характеристики - Цвят : черен надуваема колона за удари, ритници. - Размер : Около 160. - Материал : Тренировъчен боксовия чувал от PVC. - Практичните и безопасни тренировки по бокс за деца и, тъй като няма риск от нараняване на тежка боксова круша. - Тази чанта е с пясък може да се избавят от напрежение и чувство на неудовлетвореност, стоящи боксова круша. - Удобен за потребителя дизайн позволява да се обучават там, където е най-удобно - идеален за вашия дом или търговски бебешка торба с пясък в салона.

Свойства

Най-добри оферти в категория