0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Поясная чанта Oxpecker с Дождевиком, Водоустойчив Поясная чанта за мъже и жени, За тренировки, всеки ден Тичане, Разходки, Каране на Колело, Набедренная чанта (черна)

Поясная чанта Oxpecker с Дождевиком, Водоустойчив Поясная чанта за мъже и жени, За тренировки, всеки ден Тичане, Разходки,

BGN 1.67
Налично

Продукти

【Освобождаването на ръката】 общо в проекта са предвидени 5 джобове; различни размери за всички ваши нужди; В най-големия джоба си, ще се побере лесно стандартна бутилка с вода; Малко скритото отделение с цип вътре основен джоб, идеален за съхранение на ценни вещиРадвайте се на живота си, освобождавайки при това свои ръце. 【Качествени материали】 Изработени от качествени найлон 1200d и изисканото майсторство на изпълнение леко третират рани, тази поясная чанта, която е здрава и трайна, но е мека и податливая. идеален за къмпинг, колоездене, барбекю, трекинг, рейвов, плажа, фестивали, концерти, пътувания и други дейности на открито. 【Висококачествена гладка светкавица】 Цип - много важен компонент, чанти.За тази колан чанти изберете висококачествена гладка ципа, гладка, без заеданий, здрави, лесни за преминаване. цип с добър размер и елегантен дизайн. 【Няколко начина на носене】 Благодарение на регулируеми пряжкам тази поясную чантата може да се носи не само като зона за бягане, но и като чанта през рамо или на куриерска чанта!Чисто съвършенство, нали?Класическа линия и цветове унисекс го правят идеален за мъже и жени от всички възрасти и дори и за спорт на децата. 【Следпродажбено обслужване】 : В случай на откриване на дефектен продукт или ако имате някакво недоволство със закупените от вас стока, моля свържете се с нас.Ние обичаме нашите клиенти и искаме да ви направи щастливи.

Свойства

Най-добри оферти в категория