0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Комплект кола за с търговска цел на trampolines HAOBAOBEI, 8 бр., Градински щифтове, Скоби за Озеленяване, Малки Котви за Батут, Защитни Колове за растенията от Поцинкована Сто?

Комплект кола за с търговска цел на trampolines HAOBAOBEI, 8 бр., Градински щифтове, Скоби за Озеленяване, Малки Котви за Батут,

BGN 4.21
Налично

Продукти

Остри върхове колаЛесна инсталация в земята.Изработен от поцинкована стомана.Устойчив на корозия и атмосферни влияния.Форма : U-образен тип.Диаметър : 0,12 инча. Вътрешна ширина : 2,2 инча. Дължина кола : 6 инча.Краищата на : остри.Дръжте батут, футбол порта, палатки здрави и на място.Отличен за закрепване на кемпинговых палатки, големи коледни украси на открито, огради, tarps, градински тъкан, маркучи и много други. ⭐【Антикорозионна здрава поцинкована стомана】 градински колове HAOBAOBEI изработени от тежка рамка от стомана с оцинкованным покритие, което предпазва мощни черни колове от корозия при използване на открито.Достатъчно здрава е, за да е лесно воткнуться в земята.Здрав и може да се използва многократно. ⭐【Тежкотоварни 11 калибър с дължина 6 инча 】 Размер : 6 см в дължина, 1,5 инча, 11 калибър (диаметър 3 мм).Размер на ландшафтните кола е идеална за вашите ландшафтни проекти на открито, във вътрешния двор и дом.Калибър позволява на нашите колове за батут да станем по-силни и издръжливи в сравнение. ⭐【Лесна употреба】 Нашите външни пилони за декори със скосен с остър край, които лесно и бързо да проникнат през трева, пластмасов филм, тежка почвата, подложки и земята.Ширина торцов зелени телчета се регулира в съответствие с различни изисквания. ⭐【Широко приложение】 Нашите u-образни колове за u-образните колове са отлични за закрепване на кемпинговых палатки, големи коледни украси на открито, огради, tarps, градински тъкан, маркучи и много други.Ще ви помогне да фиксирате онези с бели връхчета, корени на растения, развитието на ландшафтната плат или пластмаса за защита от плевели, огради, маркучи за поддържане на градината си чисти и спретнати.Тези елементи за батут можете да фиксирате палатката, мрежа за птици, улични подложки, квадрати, за да плаши котки, тел пиле решетка, пластмасови изделия, звена на вериги, огради за домашни любимци и онези с бели връхчета. ❤️【Доживотна гаранция за удовлетвореност】 Тези метални колове с професионално качество на почвата за наистина са перфектният инструмент за поддържане на малък батут, трева, шатри, огради здрави и на място.Ако имате каквато и да е информация, която вие искате да научите повече, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да го разреши за вас и ще ви дадем пълна гаранция за връщане на парите.HAOBAOBEI се стреми да ви предостави най-доброто обслужване.Вашият комфорт и удовлетворение - това е нашето най-голямо желание. ⭐【Антикорозионна здрава поцинкована стомана】 градински колове HAOBAOBEI изработени от тежка рамка от стомана с оцинкованным покритие, което предпазва мощни черни колове от корозия при използване на открито.Достатъчно здрава е, за да е лесно воткнуться в земята.Здрав и може да се използва многократно. ⭐【Тежкотоварни 11 калибър с дължина 6 инча 】 Размер : 6 см в дължина, 1,5 инча, 11 калибър (диаметър 3 мм).

Свойства

Най-добри оферти в категория