0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Mooto Корейски Чорапи за таекуондо MarShoes Mar Обувки с Калъф MMA Бойни Изкуства, Йога и Фитнес Зала Академия на Училищни Къща Тип Чорапи От естествена кожа в Червено и Тъмн?

Mooto Корейски Чорапи за таекуондо MarShoes Mar Обувки с Калъф MMA Бойни Изкуства, Йога и Фитнес Зала Академия на Училищни

BGN 12.53
Налично

Продукти

Нова концепция за обувки за бойни изкуства тип чорапи, дори и 4-годишните деца могат лесно да ги свали, Хората, които носят маратонки Marshoes, могат да бъдат отделени от магазини, които други използват бос / Можете да се отдадете на различните дейности, с помощта на маратонки Marshoes, които имат нескользящую функция / Удобно за носене при пътуване и за тренировки / Задържат топлината можете да носите обувки Mar обувки от края на есента до началото на пролетта и се чувстват приятно благодарение на функцията "дишане" Хигиена : Предпазва пот и други вредни вещества, като крака на спортист, от доджангов, предназначени за спортисти, от бебета до възрастни. Занимания : Нескользящая плат в долната част помага за предотвратяване на подхлъзване / 3. Удобство : Тя е подходяща за занимания на закрито, като по таекуондо, йога, у дома, както и за използването на кецове по време на дълъг полет. Запазете топлината на : неопрен, който осигурява удобна за кацане за краката и топло докосване. * Неопрен, разработен от фирма Du pont Group и представлява един вид синтетичен каучук.Меко докосване и отлично опъване подобряват кацане и изглеждат чудесно през зимата.Цвят : червено и тъмно синьо, чанта за обувки е включено в комплекта.Цвят : тъмно син или червен, Материал : неопрен / В комплекта : Двойка с калъф.Mooto Корейски чорапи за таекуондо TKD MMA бойни изкуства, вид на обувки Mar, червено и тъмно синьо.

Свойства

Най-добри оферти в категория