0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Лопатка за пиклбола TIAPAD, Определени за пиклбола от стъклени влакна, състоящ се от 2 плешки за пиклбола, 2 топки за улици и 2 топки за помещения, 2, Безшевни, Шал и чанта ?

Лопатка за пиклбола TIAPAD, Определени за пиклбола от стъклени влакна, състоящ се от 2 плешки за пиклбола, 2 топки за улици

BGN 17.33
Налично

Продукти

【 Суперценный набор от плешки за пиклебола】 Набор от плешки за пиклебола TIAPAD с 2 здрави плешките, 4-висок клас лопатки за пиклебола, 2 бесшовными шалове и чанта за събраниетоС помощта на този комплект ще можете да допринесе за комуникация с близки и приятели и отлично прекарване на времето. 【 Висококачествени остриета за пиклбола】Шпатули за пиклбола TIAPAD са изработени от висококачествени стъклени влакна и полипропилен сот за добра здравина и твърдост.Средно тегло на рамото за пиклбола е 8 грама, което осигурява отличен баланс на мощност и контрол.Ракета за пиклбола премиум-клас е подходяща за играчи от всички нива, особено за начинаещи и средно ниво. 【Ръкохватка премиум-клас 】 В дръжката остриета за пиклбола TIAPAD се използва специален впитывающий материал, проектирана за осигуряване на най-високо ниво на комфорт – като абсорбира потта, така и удари при преместване от повърхността на остриета на ръка.Обиколката на ръкохватката е 4,72 инча, дължина на ръкохватката - 4,33 инча. 【Защита на ръба на】 Защита на ръба предвидена при постигането на земята, тя може да се предотврати повреда на ракетата при падане на земята, и тя е достатъчно тънка, за намаляване на удари.Този кант определя сърцевината комбинации, което значително повишава силата и издръжливостта на остриета. 【Да се забавляват с набор от пиклбола】 Нашите гребла за пиклбола - идеалният избор за училища, спортни клубове, обществени организации, младежки групи, спортни зали, плажа и т., Преносим чанта за носене побира всички лопатка и футболни топки, които ще ви позволи да се насладите на игра навсякъде и по всяко време!. 【Применимая популация】 Нашия набор от плешки за пиклбола - идеален начин за приятели, двойки, семейства или почти всеки да започне да се занимава на този невероятен спорт. силни раменни за пиклбола, голям брой пиклболов и удобна чанта за пренасяне ще осигурят всичко необходимо за вашата група.

Свойства

Най-добри оферти в категория