0 Продукти

Продукти(0)

0-Продукти
Данък 0.00
Сума 0.00
Colaxi Билярдни Ръкавици, Ръкавици с един пръст За Щеката, Стрелките за Лявата Ръка, Снукерные Дишащи Нескользящие Гъвкави Аксесоари За Билярд, Ръкавици с три пръста, ?

Colaxi Билярдни Ръкавици, Ръкавици с един пръст За Щеката, Стрелките за Лявата Ръка, Снукерные Дишащи Нескользящие Гъвкави

BGN 30.32
Налично

Продукти

【Широко се използва】 е Подходяща за играчи на пул, снукър, пирамида и билярдТези билярдни ръкавици са предназначени за всички играчи на билярд, мъже или жени, любители или професионалисти. 【Материал премиум-клас】 Билярдни ръкавици, изработени от висококачествен полиестер, высокоэластичного, удобно и дишаща, благодарение на което вашата дланта остава суха. 【Функционален дизайн】 Ефективно намалява триенето между ръката и щеката, жезъла на щеката добре прилепнала и позволява на стика и докато задържаш плавно се плъзгат, че е по-добре за билярд или снукър. 【Пакетът включва】Общо 1 бр. в опаковка, ръкавици 3 пръста за лявата ръка върха на пръста си отворен, гладка засаждане осигурява по-голям комфорт и гъвкавост, за по-добро управление на щеката. 【За повечето хора】 Билярдни ръкавици не се плъзгат, осигуряване на стабилност и точност на ръката си по време на игра на билярд.Ръкавица на китката с велкро за регулиране и почтеността на повечето хора. 【Широко се използва】 е Подходяща за играчи на пул, снукър, пирамида и билярд.Тези билярдни ръкавици са предназначени за всички играчи на билярд, мъже или жени, любители или професионалисти. 【Материал премиум-клас】 Билярдни ръкавици, изработени от висококачествен полиестер, высокоэластичного, удобно и дишаща, благодарение на което вашата дланта остава суха. 【Функционален дизайн】 Ефективно намалява триенето между ръката и щеката, жезъла на щеката добре прилепнала и позволява на стика и докато задържаш плавно се плъзгат, че е по-добре за билярд или снукър. 【Пакетът включва】Общо 1 бр. в опаковка, ръкавици 3 пръста за лявата ръка върха на пръста си отворен, гладка засаждане осигурява по-голям комфорт и гъвкавост, за по-добро управление на щеката. 【За повечето хора】 Билярдни ръкавици не се плъзгат, осигуряване на стабилност и точност на ръката си по време на игра на билярд.Ръкавица на китката с велкро за регулиране и почтеността на повечето хора.Описание : - 【Материал премиум-клас】билярдни ръкавици, изработени от висококачествен полиестер, высокоэластичного, удобно и дишаща, което ви позволява да запазите дланта суха. - 【Пакетът включва】Общо 1 бр. в опаковка, ръкавици 3 пръста за лявата ръка върха на пръста си отворен, гладка засаждане осигурява по-голям комфорт и гъвкавост, за по-добро управление на щеката.

Свойства

- Material:
Polyester
- Size:
18cmx9cm/7.09inchx3.54inch
Package Includes:
1 Billiard Glove:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Най-добри оферти в категория